Slik virker privat bilutleie

Del bil med mennesker nære deg. Få mer ut av bilene og hverandre.

Dekk utgiftene dine

Lei ut bilen din når den står stile. Bruk vår lille kalkulator og regn ut hvor mye du kan tjene i måneden ved å leie den ut.

Lei ut bilen

Du bestemmer

Du bestemmer når bilen kan leies og hvem som kan leie den. Du kan se leietakeres tidligere anbefalinger før du aksepterer en booking forespørsel.

Bruk appen når du leier ut

Fyll ut leiekontrakten i appen med leietaker når du overleverer bilen. Sjekk leietakers ID, gå gjennom bilen sammen, og signer kontrakten i appen.

Bilen din er forsikret

Bilen din er forsikret av Tryg gjennom hele leieperioden og vårt Customer Care team er klare til å hjelpe, om behovet oppstår. Etter utleie kan du i tillegg anbefale leietaker og fortelle andre GoMore-medlemmer om opplevelsen din.

Flere spørsmål?

Når får jeg betalt?

Leietakers betaling gjøres sikkert online under booking, og du mottar betaling i din GoMore konto 24 timer etter avsluttet leieperiode. Du kan da be om å få pengene overført til bankkontoen din.

Koster det noe?

Det er gratis å registrere seg hos GoMore. Vi tar et gebyr på 15% av fortjenesten din for å dekke forsikring, veihjelp, kundeservice og nettside/app. Vær oppmerksom på reglene for beskatning av inntekt fra privat bilutleie. Les vår FAQ for mer informasjon.

Velger jeg prisen på bilen min?

Du har full kontroll over å velge daglig pris for bilen. På leiebookinger over en viss lengde, gir GoMore en perioderabatt for å forsikre at prisen din er konkurransedyktig i forhold til andre leiebilalternativ.

Kan jeg godkjenne hvem som leier bilen min?

Du vil ha mulighet til å akseptere eller avvise alle bilens booking forespørsler. Dette betyr at du har full kontroll over hvem som leier bilen og når.

Er det trygt?

Vi vil at GoMore skal være en trygg og god opplevelse for alle våre medlemmer og det tror vi at den er da 98% av anbefalingene har 5 stjerner. I tillegg må alle leietakere validere førerkort informasjonen sin med oss.

Hva om noe skjer med bilen min?

GoMore gir omfattende forsikring gjennom vår partner Tryg, som betyr at du er fullt dekket om noe skjer under et leieforhold. I slike tilfeller vil det ikke oppstå ekstra kostnader for deg, og det vil ikke påvirke din private bilforsikring. Du kan lese mer i våre forsikringsvillkår

Klar for å prøve privat bilutleie?

Finn en bil i nærheten og lei den ut når du ikke bruker den

Finn en bil Lei ut bilen