Slik virker privat bilutleie

Del bil med mennesker nære deg. Få mer ut av bilene og hverandre.

Finn en bil nær deg

Finn bilen som passer deg og der du trenger den. Vi har alle typer biler til alle formål.

Forespør om å leie

Send en forespørsel til bilens eier. Noen bileiere tillater kvikkbooking av bilen sin, andre ønsker å akseptere forespørselen din først. Første gang du leier skal du laste opp ID og informasjon om deg selv for å bli godkjent.

Bli godkjent som leietaker

Hent bilen og kjør av sted

Gjennomgå bilen og sjekk drivstoff- og kilometerstand med bileier og skriv under kontrakten før du kjører av gårde.

Tilbakelever bilen

Fyll tanken til sammen nivå som da du mottok bilen før du tilbakeleverer den til eieren. Sjekk også at bilens stand er i orden før du leverer tilbake nøklene.

Rate din opplevelse

Rate bilen og eieren så du kan forteller andre GoMore medlemmer om din opplevelse.

Flere spørsmål?

Hvordan fungerer betaling?

Alle betalinger håndteres sikkert online og bileier vil ikke motta betaling før 24 timer etter at leieperioden er avsluttet. Det er ingen innskudd på kortet ditt.

Hva trenger jeg for å komme i gang?

For å sikre et trygt fellesskap, går vi igjennom og verifiserer identiteten og førerkortet til alle brukere før de får leie bil på GoMore. Enten i din første leiebooking eller hvis du velger å gjøre det separat, vil vi be om bilder av ulike dokumenter, inkludert ditt førerkort.

Hvordan får jeg bilen?

Når bookingen din er bekreftet av bileier, deler vi adressen til bilens beliggenhet. Før du mottar bilen, vil du gå igjennom bilen sammen med eieren og fullføre leiekontrakten.

Hvilke biler kan jeg leie?

GoMore tilbyr et stort utvalg av merker og modeller som passer for alle behov, enten det er en bil for familieferie, en rask bil for en morsom ettermiddag, eller en varebil for å hjelpe en venn som flytter.

Hva om noe skjer under leieperioden?

Din utleie inkluderer veihjelp samt omfattende forsikring gjennom vår partner Tryg, som betyr at du er fullt dekket om noe skulle skje under et leieforhold. Det er et fradrag på kr. 12.000 per skade pådratt under utleie. Du kan lese mer i våre forsikringsvillkår.