Privat leasing

GoMore Leasing er den beste måten å ha bil på

  • Lei bilen ut på GoMore og dekk kostnadene dine
  • Lav månedlig leie og forsikring og service inkludert
  • Ulike kontraktslengder som passer dine behov

Våre leasingtilbud

Spørsmål og svar

Hos GoMore kan du nå lease en brukt bil. Bilene er maks. 4 år gamle, og har ikke kjørt lengre enn 100.000 km. De har blitt grundig vasket og klargjort til ny bruk, og vil oppleves å være i veldig god stand - nesten som ny!

Bruktbilleasing har samme vilkår som generell leasing hos GoMore med 20.000 km. pr. år, full forsikring og service.

Bilene leveres innen 14 dager etter at kontrakten er signert og depositum er betalt. Ved spørsmål kan du kontakte oss på support@gomore.no og 21 98 48 98.

Når du leaser via. GoMore får du en splitter ny bil til en fast, lav månedspris. Når du ikke bruker bilen selv, kan den leies ut til andre medlemmer på GoMore.

Den månedlige kontrakten inkluderer forsikring, service, vedlikehold og vinterdekk. Det er aldri startleie eller skjulte kostnader. På den måten kan du lett regne ut hvor mye du sparer på å leie ut:

Priseksempel:
Månedlig leasingpris = 4,500 kr.
Leieinntekt 6 dager x 500 = 3,000 kr.
Totalkostnad per måned = 1,500 kr.

Hvor mye du sparer er avhengig av hvor høy pris du setter på leiebilen og hvor ofte den blir leid ut. Husk at leieinntekten kan være skattepliktig og at du isåfall kan få avdrag på prisen.

Les mer om skatt og privat bilutleie her.

Du kan velge mellom tre kontraktslengder - 12, 24 og 48 måneder, avhengig av bilmodell. Bilen skal leveres tilbake etter kontrakten er over. Du kan ikke velge kortere periode enn 12 måneder på noen av bilene.

Før kontraktens utgang vil du bli kontaktet av leasingpartneren vår som vil høre om du vil ha en ny leasingbil.

En standard leasingkontrakt inkluderer 20,000 km kjøring i året. Dersom du kjører lengre, vil du skulle betale 1 kr. per kilometer. Dette trekkes fra depositumet når du leverer tilbake bilen.

Hengerfeste er ikke inkludert i kontrakten, men kan avtales direkte med leasingpartneren vår. Dette kan du også skrive om til oss, så skal vi forhøre oss om det er mulig samt eventuell tilleggspris.

Bilen din er forsikret av LeasePlan under leasingperioden. Forsikringen inkluderer ansvar og kasko. Egenandelen er på 6,000 kr. per skade.

Dersom du vil lese forsikringsvilkårene i detalj, kan du sende en e-post til support@gomore.no.

Når bilen er utleid via GoMore vil den være omfattet av Protector Forsikring.

Så snart du har funnet bilen du ønsker å lease, fylt inn informasjon og trykket "Bestill kontrakt" videresender vi bestilling til vår leasingpartner.

Leasingpartneren vår vil deretter behandle din henvendelse og kontrollere at du overholder deres vilkår. De tar kontakt på telefon og sender deg kontrakt når de har innhentet farge- og leveringsønsker.

Kontrakten kan signeres på med BankID, og så snart det er gjort vil bilen bli bestilt til leverandør. De kontakter deg med informasjon om hvor og når bilen kan hentes.

Dersom du trenger levering, kan dette avtales direkte med leasingpartneren vår.