Vi hjelper mennesker med å dele biler

Vi bringer mennesker sammen, hjelper mennesker med å komme seg enkelt frem og prøver å ta vare på planeten

Hva vi driver med

Vårt oppdrag er å hjelpe folk å dele biler. Vi gjør dette gjennem vår plattform som kombinerer samkjøring, privat bilutleie og privat leasing.

Med samkjøring kan mennesker dele sine reiser med andre som reiser i samme retning, får hjelp til å dekke kostnadene, reduserer antall biler på veien og møter nye, spennende mennesker på samme tid.

Med privat bilutleie kan mennesker dele bilene sine med andre når de selv ikke bruker den, da får noen glede av bilen istedenfor at den skal stå å oppta en parkeringsplass.

Med leasing kan man få sin egen bil og leie den ut når man ikke bruker den. Leasing med GoMore er enklere enn å eie en bil og med utleie kan bilkostnadene holdes nede.

Jo større vårt fellesskap blir, jo mer kan vi dele med hverandre.

Hver dag jobber vi med å få så mange som mulig til å dele biler. Vi har millioner av medlemmer, men vi har så vidt startet.

Vår historie

Under sine studier i Tyskland på midten av 2000-årene, oppdaget to filosofistudenter, Matias og Søren en praktisk og gøyal måte å reise på: Samkjøring. De likte ideen og grunnla GoMore da de kom hjem til Danmark.

Det var i starten vanskelig å få mennesker til å endre sine transportvaner, men langsomt ble samkjøring anerkjent som et meningsfull og god transportalternativ. Basert på suksessen med samkjøring oppdaget GoMore flere muligheter for å dele på biler. Privat bilutleie og leasing ble introdusert for å gi mennesker enkel tilgang på biler uten å behøve å eie en selv.

GoMore er i dag Skandinavias største deleøkonomiske bedrift med over 100 ansatte i fem land.